Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Un succes realizat în comun!

Angajamentul luat de echipa Centrului de Instruiri Keystone este de a fi mai bună, nu doar în domeniul de business pe care îl conducem, dar și mai bună pentru umanitate și comunitatea în care trăim.

                Anul 2018 a fost unul frumos și prosper, evenimentele pe care le-am găzduit s-au împletit armonios în agenda Centrului de Instruiri, de la conferințe internaționale și training-uri de dezvoltare personală la  seminare de instruiri și ateliere de lucru, de la mese rotunde la ședințe și întruniri cu partenerii. Am fost cu aceste ocazii o echipă, iar aportul pe care l-a adus clienții noștri, 49200 lei, s-a materializat frumos în următoarele domenii :

                Casa Comunitară Hansca, Ialoveni. Sistemul electric a fost reparat și îmbunătățit. Ca rezultat, a devenit mai sigur și mai efficient. A mai fost reparat și mobilierul.

  • Locuința protejată Orhei. A fost procurată și instalată ușa de la intrare. S-au efectuat lucrări de renovare.
  • Casa Comunitară Ciulucani, Telenesti. S-au procurat materiale de construcție pentru a îmbunătăți izolarea termică a două dormitoare. Ca rezultat a fost montată și izolată pardoseala în două dormitoare și construit un spațiu de depozitare.
  • Casa Comunitară Falesti. S-a procurat și instalat ușa de la intrare. S-au procurat materiale de construcție pentru renovarea exteriorului.
  • Locuința protejată din Falesti. S-au cumpărat materiale pentru lucrările de renovare pentru a soluționa problema de umiditate înaltă. S-a îmbunătățit sistemul antiincendiu.
  • Casa Comunitară Chirca, Anenii Noi. S-a reparat și îmbunătățit sistemul electric. De asemenea s- a reparat mobilierul.
  • S-a procurat o mașină de spălat pentru unul din beneficiarii care și- a început traiul în comunitate.

                Aceste mici rezultate ar fi fost de nerealizat fără aportul fiecărui client în parte. Acest univers poate fi modelat, iar noi putem fi parte a unei societăți incluzive și responsabile.

Publicitate
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close