Un loc care să ne mulțumească pe fiecare!

De multe ori ne-am convis că, fericirea constă în lucruri mărunte. Lucruri simple, care pe unii îi fac fericiți, iar pe alții nici pe departe nu-i mulțumește. Aceste lucruri ne dau satisfacție de moment și ne face să ne simțim bine. Starea asta miraculoasă am vrea să o poate îmbrățișa fiecare. Lumea trebuie gândită pentru a putea găzdui pe fiecare, oricât de diferit nu ar fi.

Din acest considerent, a fost creat Centrul de Instruiri Keystone, care oferă spre închiriere spații pentru conferințe, seminare, ateliere de lucru. Prin acest concept se urmărește îmbunătățirea traiului în comunitate a persoanelor cu dizabilități dezinstituționalizate. Centrul de Instruiri Keystone este un proiect de antreprenoriat social, al cărui profit este redirecționat pe domeniul de dezinstituționalizare a persoanelor cu dizabilități.

Deci, nu vă oferim doar un spațiu, unde puteți organiza conferințe, seminare, training-uri, ateliere de lucru, dar și spațiu de coabitare sufletească cu cei care fizic sau intelectual nu se pot isprăvi la fel de bine.

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close